Projektledning – digital utbildning (fullbokad)

En grundkurs som syftar till att deltagarna ska känna sig stärkta i sin roll som projektledare.

Att arbeta i projekt är mycket vanligt och både offentlig sektor och företag genomför mycket av sin verksamhet i projektform. Därför erbjuder vi en grundläggande projektledningskurs som genomförs under två kursdagar och syftar till att deltagarna ska känna sig stärkta i rollen som projektledare.

Som kursdeltagare lär du dig att planera, genomföra och avsluta projekt enligt vedertagna projektmetoder. Efter kursen har du dessutom kunskap om:

  • grundläggande terminologi inom projektledning
  • resursfördelning, ansvarsroller samt riskhantering i projekt
  • projektets roll och funktion i en organisation
  • vilka verktyg och tekniker som kan finnas för att öka chansen för framgångsrika projekt
  • vikten av kommunikation om och inom projektet
  • praktisk tillämpning av projektledning

Tid och plats

Tisdagen den 30 november och onsdagen den 1 december, 09.00-16.00. Utbildningen sker digitalt via Zoom. Du får en länk till kursen några dagar innan kursstart. Du behöver ha tillgång till dator och internetuppkoppling.

Deltagare

Kursen vänder sig till dig som idag arbetar som projektledare i offentlig förvaltning eller som i framtiden kommer att göra det.

Medverkande

Kursledare är Peter Elm från Peter & Partner som är utbildningskonsult och har stor erfarenhet av att utveckla både människor och organisationer. Han har en bakgrund som organisations- och regionansvarig chef, projektledare och egen företagare, och är mycket uppskattad för sitt engagemang oavsett om det är i klassrum, på företagsgolvet, på idrottsplanen eller i enskilda samtal.

Avgift

Kursavgiften är 3 250 kronor exkl. moms. Vi fakturerar avgiften efter kurstillfället.

Anmälan är bindande. Vid avanmälan efter sista anmälningsdatum faktureras hela avgiften, men din plats kan överlåtas till en kollega om du får förhinder.

Sista anmälningsdag: Fredagen den 5 november

Kursen har begränsat antal platser, vilket innebär att först till kvarn gäller. Kontakta vårt kurskansli om du inte fått någon bekräftelse ca 2 veckor innan kursstart.

Ulrika Ericsson Handläggare kurs och administration 0480-45 67 04 Skicka e-post