Stress, vila och återhämtning

Hur kan vi tidigt upptäcka signaler på stress och hitta vår återhämtning? Under kursdagen får du veta det samt även få enkla redskap för vila och en bättre sömn.

Du kommer att få lära dig om tekniker att använda då kroppen är trött men huvudet är fullt med tankar. Allt för att orka med ansträngda arbetsdagar. Väl mött till en avslappnad, vilsam dag som gör skillnad.

Tid och plats

Tisdagen den 29 oktober 2019 – Hotel Skansen, Färjestaden

Hålltider
09.00 – Fika
09.30 – Kursstart
12.00 – Lunch
13.00 – Fortsättning
14.30 – Fika
16.00 – Avslutning

Deltagare

Alla som behöver stöd för att hantera stress och de symtom den kan medföra.

Medverkande

Ann-Sofie Jarnheimer, leg. sjukgymnast och leg. psykoterapeut. Hennes dubbla kompetens och mångåriga erfarenhet gör det möjligt att behandla symptom från både ett psykiskt och ett kroppsligt perspektiv. Hennes kunskaper inom båda områdena ger en förståelse för helheten.
Sedan 30 år driver Ann-Sofie en privat praktik samt föreläser och har konsultuppdrag över hela Sverige.

Anmälan och pris

Konferensavgiften är 1 750 kronor och inkluderar kostnaderna för fika och lunch. Avgiften faktureras respektive huvudman i efterhand. Moms tillkommer.
Anmälan är bindande. Vid avanmälan efter sista anmälningsdatum faktureras hela avgiften. Din plats kan överlåtas till kollega om du får förhinder.

Sista anmälningsdag: Måndagen den 30 september

Kursen har begränsat antal platser. Platserna fördelas enligt principen först till kvarn. Kontakta vårt kurskansli om du inte fått någon bekräftelse ca 2 veckor före kursstart.

Annette Mikkelsen Assistent kurs och administration, diarium 0480-45 67 05 Skicka e-post