Här hittar du information och material kopplat till Livsmedel inom Miljösamverkan Sydost.
Framtagen information inom Livsmedel
Broschyrer
- Broschyr Ägg
2021 – Information till företag om regler för spårbarhet och redlighet vid försäljning av ägg - Broschyr Kött
2021 – Information till företag om regler för spårbarhet och redlighet vid försäljning av kött - Informationsbroschyr om riskerna med att hantera rått kött
2020 – Informationsmaterial om risker med hantering av rått kött - Hur ska livsmedel märkas?
2019 Information om regelverket - Projektsammanställning kort version om såser och röror
2017 - Resultatbroschyr Viktig information om maten du äter
2015 Beskrivning av projektresultat samt information om livsmedelsinformation. - Informationsfolder Redlighet
2013 Beskrivning av projektresultatet samt information om skyddade beteckningar på livsmedel. - Broschyr Minska matavfallet
2011 Tips för minskning av matavfall
Länkar
- Ackrediterade laboratorium dricksvatten
- Ackrediterade laboratorium livsmedel
- Livsmedelsverkets hemsida riktat till livsmedelsföretagare